Bak kata zura a.k.a alycia, aku patut buat entry pasal ni sebab aku dah cecah 31 tahun..ekekekek..zura siap bagi link lagi tuu..

So zura, aku copy paste kat sini eh artikel tu..

Pakar penyelidik kecantikan berpendapat wanita berusia akhir 20-an dan awal 30-an berada di garis puncak kesempurnaan dan lebih menawan berbanding gadis berusia 18 atau 19 tahun.

Hasil tinjauan pendapat 2,000 lelaki dan wanita mendapati kecantikan seseorang itu ditafsir berdasarkan kepada personaliti dan penampilannya. Saintis juga pernah berkata kecantikan itu sebenarnya bergantung kepada mata yang melihat.

Antara selebriti yang berusia 31 tahun dan dianggap berada di garis puncak kesempurnaan termasuklah pengacara TV, Christine Bleakley dan pengadil program Strictly Come Dancing iaitu Alesha Dixon serta Danielle Lineker.

Kebanyakan wanita British yang mencecah usia 30 tahun sudah berkahwin dan mempunyai anak.
Lebih ramai berpendapat wanita mencapai kecantikan sempurna pada usia 31 tahun.

70 peratus responden mentafsirkan seseorang itu cantik apabila dia berkeyakinan, 67 peratus pula mengatakan kecantikan itu mempunyai wajah yang menawan sementara 47 peratus mentafsir kecantikan dengan tampil bergaya. - Agensi

Kembang kincup pulak bila baca artikel ni..ehehe..jangan perasan lebih..

Kecantikan bukanlah segalanya...yang penting bersyukur dengan kesempurnaan yang Allah kurniakan..

Comments (7)

On July 29, 2011 at 11:03 AM , abah khalisha said... [Reply to comment]

patutlah abah tengok cantik aje ni..ingat td MIzz Nina..rupanya Mizz Siti ye

 
On July 29, 2011 at 1:14 PM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

yezzaa.. tu dia haha..

 
On July 29, 2011 at 2:15 PM , tulip said... [Reply to comment]

thn depan kita nak copy yer.. hehehe

 
On July 31, 2011 at 4:24 AM , Heldamelissa said... [Reply to comment]

mmg lawa pun :)

 
On August 8, 2011 at 11:45 AM , mama Adaman said... [Reply to comment]

mama fami mmg lawa...hahhaha happy besday yea... kita next month..nanti nak copy gaks...

 
On August 16, 2011 at 9:11 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

abah..mizz nina ye..hehe

zur- yezzaa..kusahut jua cabaran hehe

tulip-tahun depan ye...sila sila

 
On August 16, 2011 at 9:12 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

helda- tq walaupun sbnrnya tak..hihi

mama adaman-jgn lupe copy ye next month..:) tq..