2hb Julai 2011, celebrate birthday Fahmi di Famous Thai bersama dengan family kak chil.

Malam 2hb tu tepat kul 12.00 mlm kebetulan Fahmi tak tidur lagi, mama pun kebetulan tengah bukak laptop, terus pasang lagu birthday kat laptop guna speaker..hehehe..suke dah dia.

Sebelum ke Famous Thai ni kitaorang ke Bukit Raja dulu tengok Transformers 3..terpaksa angkut adik sekali, kalau tinggal nanti dia tak dapat celebrate birthday abang lak. So far dah 2 kali adik tengok wayang, 1st haritu masa tengok KL Gangster.

Food di Famous Thai memang giler marvellous..padanlah dengan harga..paling sedap ikan dengan sotong tu...


Dah siap makan, waiter clearkan meja & keluarkan kek yang kami bawak. Masa waiter bawak kek tu ada Birthday Song...Masa ni Fahmi sengih je, dia terkejut..bila dah habis lagu semua tepuk tangan sampai orang lain kat restoran tu pun tepuk jugak...wahhh happening sungguh..






Hadiah dari njang dia dah bukak awal2 tak sempat potong kek lagi..yang ni tengah bukak hadiah dari mama..


Dia nak board ni dah lama dah masa kat ikea, tapi yang tu guna kapur tak elok so mama belikan ni.


Pistol nerf tu pulak hadiah dari njang..memang dia suke sangat tambah lagi boboi bawak dia punya nerf..menembak lah korang lam restoran tu macam restoran tu bapak korang yang punye...hehehe...adik cuma tumpang gembira :)


And sebelum balik seperti biasa wajib bergambar beramai-ramai terlebih dulu...

Comments (3)

On July 6, 2011 at 9:55 AM , yantz-yeem said... [Reply to comment]

wah meriah n mkn besar fahmi celebrate besday yea...nway happy besday fahmi..jgn notty2...jge adik baik2...


jom dapatkan ganjaran hebat di blog saya!!!hanya 4 hari sahaja lagi...!!

 
On July 6, 2011 at 2:37 PM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

seronoknya fami.. hepy belated besday fami ;)

 
On July 6, 2011 at 3:58 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

yantz, thanks...

Zur, thanks..