Malam di Cameron dihabiskan di Pasar Malam Brinchang tapi takde lah pulak ambil gambar sebab sibuk bershopping..best tau sebab semua barang kaler merah dan bercirikan strawberry. Geram tengok rasa nak borong semua jenis barang yang ada kat pasar malam tu..hehehe..Lepas tu diaorang layan karaoke, aku tak pergi sebab tunggu budak 2 orang tu tido..so jealouss takmo letak gambar diaorang berkaraoke kat sini..muahaha..


Seluar & kasut je tak bercirikan strawberry...stokin, baju dan sepit rambut adalah berstrawberry, beli di pasar malam..


Keesokannya pagi-pagi kami dah keluar, first destination ialah Healthy Strawberry Farm, bersebelahan dengan Rumah Persekutuan Kerajaan yang susah sangat nak dapat tu.


Lagi-lagi posing yang perasan Nora Elena :P



Eh, Seth Tan pun ader la...hihihi..




Kat sini ada ladang strawberry dan bunga-bungaan tapi kawasannya tak begitu luas. Kat sini kami cuma makan aiskrim saja walaupun pagi lagi..



Opah pun makan ais krim juga



Adik pun makan aiskrin juga sampai comot mulut tuu..

Sambil makan aiskrim , sambil bergambar..tak banyak aktiviti yang boleh dibuat di sini..



Kami.....



Yang ni family Kak Chil



Dan ini family Kak Mbang..mata sepet-sepet tu sebab sakit mata :)


Next destination adalah Butterfly Farm, so jumpa di next entry.....
(jangan bosan lak ek memang lambat giler nak ngabihkan entry Cameron Highland)
Takpe...mungkin sedikit sebanyak boleh jadi panduan untuk sesiapa yang nak ke Cameron Highland kann..