Saturday, July 2, 2011

Birthday Celebration @ skool

1hb Julai 2011, celebrate birthday Fahmi di skool. Buat awal sehari sebab birthday dia hari sabtu, so jumaat tu buat la..

Mama bawak kek yang ditempah di Giat Mara Presint 15, goodies & air kotak. Adik pn mama bawak nak kasik dia tengok abang tiup lilin kat skool. Adik memang happy sangat bila pergi skool abang sebab ramai budak-budak kat situ..


Kat depan skool teacher tampal ni kat info board



Kek Ben10..



Ramai betul kawan Fahmi...



Adik buat macam sekolah dia plak..



Befday boy yang happy



Dah ready untuk blow the candle..



Sampai kembung pipinya..



Masa ni dia malu sebab kawan2 wish..



Potong kek dgn teacher, adik tukang tgk je...



Adik happy sangat, macam la birthday dia..



Comotnya adik makan kek..



Baca doa dulu sebelum makan kek..



Yang dua orang kat depan ni dah ngap dulu..



Comot tapi comel...



Suap mama sikit..



Seterusnya ialah aksi kawan-kawan makan kek..comot2 bagai..





Yang ini aksi budak yang over excited..



Bergambar dengan teacher sebelum balik..


Walaupun sambutannya sempoi tapi Fahmi, adik, mama dan budak2 CIC tu gembira...tambah lagi bila diaorang dapat goodies yang ada souvenir dari cameron highlands..tapi goodies teacher bagi bila parents dah jemput diaorang balik sebab kalau bagi awal-awal kompom ada yang ambik kawan punya la, hilang la, tukar la, nangis la kan...



Ini goodiesnya...



Dan ini isi dalam goodie bag tu..


Comments (2)

On July 4, 2011 at 10:57 AM , Nurul said... [Reply to comment]

epi blated bday fahmi...semoga menjadi anak yng soleh yer

 
On July 4, 2011 at 12:19 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

thanks anty nurul...