Bayaran masuk Butterfly Farm ni RM 5/person.
Awal-awal sampai adik tidur, jenuh kejut dia tengok butterfly, tak bangunnye..



Bila kitaorang dah nak keluar baru lah adik jaga, nampak je butterfly terus segar..



Macam-macam jenis butterfly ada kat situ, banyak sangat.



Dah habis tengok butterfly, kami tengok binatang lain pulak, tapi still dalam farm tu la jugak. Ada banyak binatang pelik..geli tengok..



Pastu diaorang ramai-ramai dok berkerumun tengok turtle..macam rombongan sekolah pun ade, papa jadi cikgu..







Ini pulak ialah aksi adik membuat cubaan nak dapatkan bear dalam cermin kedai di Butterfly Farm tu..


Comments (4)

On July 15, 2011 at 11:51 AM , fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said... [Reply to comment]

Bestkan bercuti....anyway, last week La pun terjah ke Cameron..sebab hati membuak-buak nak sangat pegi. Tapi memang pegi saja la....xde bwk pape pun. Camera pun x bawak...hehehe...
Tapi pegi time cutixbest, sebab jem..
Lain kali nak ambik cuti...pegi sana duk semlm dua...restkan minda....
Baru best...hehehe

 
On July 15, 2011 at 11:55 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

La, betul..pegi time weekdays tak ramai orang..tak jem..duk lama2 sikit ala-ala honeymoon..sejuk2 tu mesti best...hihihi

 
On July 15, 2011 at 4:26 PM , fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said... [Reply to comment]

ha..nak jadikan citer, dolu-dolu kat Cameron la g honeymoon pun...ye la, bajet xde kan..naik motor je pun...hehehe. best best....sambil sejuk2...dpt sayur2 segar....dulu la outstation wat kajian kat sana seminggu...masa tu memang sejuk giler...smpi x larat dah, nak balik je rasa

 
On July 22, 2011 at 1:45 AM , My_Aqeelah said... [Reply to comment]

comelnye geram laaa