Thursday, July 28, 2011

1 year older lagi lahhh...

1 year older lagi lah arini..tapi kenapa rasa cam muda lagi je nihhh...ehehe..umur saja yang tua, jiwa sentiasa muda..ehemmm...

31 tahun...syukur ke hadrat Allah kerana masih dipanjangkan usia..semoga sentiasa dilimpahi rahmatNya, kurniaanNya, rezekiNya, berkatNya dan semoga senantiasa dekat denganNya..

Amin ya rabbul a-lamin...

Comments (9)

On July 28, 2011 at 12:42 PM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

sitt.. hepy besday.. kau patut buat entry wanita cantik sempurna diusia 31 tahun.. jap2 aku paste kat sini..

http://myalycia.blogspot.com/2010/07/wanita-cantik-usia-31-tahun.html

pasti buat kau tersenyum bangga hehe..

 
On July 28, 2011 at 2:35 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

Thanks zur...ooo ye ke..patut rasa cm cantik je..ecehh perasan giler..nnti aku wat, skrg blogger tgh mengong..

 
On July 28, 2011 at 5:11 PM , ~adeQ~ said... [Reply to comment]

amin....Happy birthday!!!next year baru kita sama siri eh...heheheh

 
On July 28, 2011 at 5:24 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

shida- thanks...muda lagi awak yerrr...

 
On July 29, 2011 at 11:18 AM , abah khalisha said... [Reply to comment]

hepi belated besday...baru umur 31 thn kak..muda lg tu

 
On July 29, 2011 at 7:26 PM , Juwita Jamaludin said... [Reply to comment]

Achu happy birthday.. sorry tak perasan... moga sentiasa gembira dan diberkati Allah selalu ye... yea kita dah sebaya.. hahahaha

 
On August 2, 2011 at 10:10 AM , mama adaman said... [Reply to comment]

happy birthday ucu...

 
On August 16, 2011 at 9:14 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

abah- thanks..

Ita- Thanks..haah la..kita dah sebaya hihi

 
On August 16, 2011 at 9:14 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

mama adaman-thanks...