Friday, May 20, 2011

Nur kasih..aku tak sabar


Aku adalah peminat drama Nur Kasih yang tak pernah miss walau satu episod sekali pun sebab kalau termiss aku akan tengok via onlne so memang tak miss la every episod. Sekarang demam Nur Kasih ni dah mai balik dah..tak sabaq nak pi tengok. Kalo ikutkan hati 19hb aritu dah pergi tapi sebab papa takmo. Dia tak layan Nur kasih ni, dia nak tengok Pirate of Carribean..tapi mana syok tengok sorang kan? Solutionnya, pergi ngan kakak aku lahh..tapi weekend lah kan. Sebab dah tau tiket akan laris ala-ala goreng pisang panas so GSC bukak je reservation online terus booking.

Sekali tengok kat Alamanda dah fully booked every show hari Sabtu. Aiseh...masa bila lah diaorang ni booking, pantas dan cantas betul. Nampak sangat Putrajaya ramai peminat Nur Kasih..nasib baik kat IOI Mall banyak lagi seat..yesss..kena sedia tisu bebanyak nih... 3 seats untuk golongan wanita layan air mata..

Manakala golongan lelaki layan citer ni.....


Hamboi depa.... 3D lagi tuh..abang ipar aku nih sama je kekdahnya ngan laki aku. Tak layannya Nur Kasih ni...takpe, korang layan le Pirate tuh..setakat Pirate tuh kami boleh beli CD nanti. Nur Kasih cuma di pawagam SAHAJA ye...

Ok, nanti kalo dah tengok aku wat review okeh...

Oh ya, Fahmi ada kelas tambahan esok (Sabtu)..haha kelako pulak masa teacher bagitau tadi. Budak tadika 5 tahun pun siap ada kelas tambahan..hihi. Sib baik kul 10-11 pagi je....janji tak kaco program Nur Kasih & Pirate of Carribean sudahhh..hihihi..