Thursday, August 12, 2010

I-City


31 Julai (Sabtu) lepas pi kenduri kitaorang decide bermalam di subang, umah kak chil. Biasa la, sekali sekala tukar angin best ape..then malam tu kitaorang ke i-city. Teringin nak pegi sebab asyik dengar citer orang je pasal tempat ni. Orang yang jauh-jauh semua dah pegi.


Tapi tak puas rasanya posing2 kat situ sebab hari hujan..mula-mula renyai je, bantai redah je...sekali makin lebat la pulak..sempat pusing-pusing seround je..tapi memang cantik la lampu-lampu di i-city ni..kagum je rasa. Berapa agaknya ye diaorang bayar bil letrik sebulan..hehe.


Rasanya ada yang kena datang lagi ni..banyak tempat yang tak sempat posing hari tu..sapa yang tak pernah pegi lagi tu baik la cepat sebelum diaorang kenakan bayaran masuk pulak..dulu semua free, masa kitaorang pegi dah kena bayar RM 10 satu kereta untuk masuk parking. Tapi dapat voucher RM10 utk beli anything di kedai-kedai kat atas tu..so still dapat balik pulangannya. Tak mustahil nanti dikenakan bayaran masuk pulak kan...so cepat-cepat lah ke i-city..

Comments (4)

On August 12, 2010 at 9:12 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

besttt.. tp panas duduk bawah lampu tu huhu..

 
On August 12, 2010 at 9:32 AM , tulip said... [Reply to comment]

bestnya.. kitorang tak penah sampai lg..

 
On August 12, 2010 at 10:17 AM , Nurul said... [Reply to comment]

rasanya kitorg laaaagi la takkan sampai sebabnya zepul tak minat nak bersesak malam2....huhuhu

 
On August 12, 2010 at 10:25 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

zura- panas ekk..kitaorang sejuk je sbb hujan..heheh

tulip- dah abih pantang nanti pegi ye...tp tak sesuai bawak baby..

nurul- ye ke...ajak adik beradik je la pi..:)