Sempena anniversary hari ni, chef de mama cuti masak ye..heheh..
Jenuh pikir nak makan kat mana akhirnya teringat buffet ramadhan @ picc..tak pernah try lagi before this. Disebabkan papa nak belanja boleh aje..:)

Just 3 of us, adik tinggal di rumah. Foods memang superb di sini, banyak sangat sampai taktau nak amik mana dulu. We end up with foods yang tak terlalu heavy, rasa itu sikit, ini sikit dah kenyang. Nasik yang lauknya melambak tu langsung tak disentuh. Sambil makan dihiburkan plak oleh pakcik-pakcik kumpulan ghazal..best!

Lagi sekali, thanks a lot papa coz belanja kami celebrate our 5th anniversary @ picc..seronok jugak anniversary time bulan posa ekk..dapat makan-makan cam gini..so far dah dua kali sambut anniversary dalam bolan posa. Tahun lepas kami celebrate di Holiday Villa Subang..


ini sebenarnya dah lepas kekenyangan..



antara foods yang sempat merasa sebelum perut rasa nak pecah


dan sebelum balik..

Comments (2)

On August 22, 2010 at 3:25 PM , tulip said... [Reply to comment]

bestnya...
hepi anniversary... la eh..
picc charge bape perhead?

 
On August 22, 2010 at 7:12 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

tq zety...50 hengget perhead...