Thursday, August 12, 2010

My 30th birthday..

Birthday ku yg ke-30...
Alhamdulillah, kali ni sambut birthday tambah lagi sorang iaitu adik. Adik tukang gelak je bila abang & papa nyanyi lagu besday untuk mama. Birthday kali ni papa janji nak bawak pergi pavilion, beli present kat sana. *ini kes asyik perli papa, bila nak bawak mama pi pavilion..asyik papa je pegi (dkt ngan opis dia ye)*
Tapi tunggu weekend coz birthday aku jatuh hari rabu.

Pada malam kejadian birthday iaitu hari rabu, kitaorang celebrate dulu. Makan kat secret recipe je pun..takde otel mahal2 ye.


Kek pun 1 slice je...sapa nak makan banyak2 kan..tapi kek dah habis baru teringat nak snap gambar..


ini untuk fahmi


ini untuk papa


dan ini untuk mama..


perasan ingat birthday dia la tu..


*entry ni buat time puasa..terliur plak tgk mknan ni*


tuan punya birthday

Siri ke-2 (weekend)

Seperti yang dijanjikan oleh papa, weekend kitaorang ke pavilion lah. First time pi pavilion, mesti la best kan. Sampai je, terus hunting for birthday present.


dua orang budak yang tengah tunggu mama pilih present


Bila dah dapat, agenda untuk makan-makan petang pulak. So kitaorang ke Rain Nudle House.


Papa & adik sementara menunggu foods sampai..

Dah siap makan, papa kata nak hunting for fahmi's gift pulak. Memang fahmi tak dapat apa-apa lagi birthday gift from papa & mama. So we all jalan kaki ke Sungei Wang Plaza. Dah lama tak tengok suasana area Jalan Bukit Bintang, so aritu seronok sangat rasanya. Bibik pun ikut, dia pun sonok gak. Kalo tak sebelum ni asyik tanya, "buk, kl tu di mana?" Kat situ, aku pun tunjuk la kl tu camne kan..dia pun heran ramai bangat orang..."ntah dari mana datangnya orang2 ini ya buk".. :)


Kat depan pavilion, sblm ke sg wang plaza


Ramai betoi org amik gambar kat air ni..


Gambar ni Fahmi snap...hehe, kira bole la..


Tak sampai satu jam di sg wang plaza, kitaorang pun berjalan semula lah ke pavilion..kete kan parking kat situ. So ini gambar budak bersama present yang baru dapat.

*adik maintain tido dr on the way ke sg wang sampai balik ke pavilion*


Sebelah balik pun still snap gambar kat air ni tp angle lain lak..nampak pavi..

Lepas tu baru la balik umah, malam baru sampai umah...semua pun dah keletihan, tapi semua seronok..


Dan ini present dari papa untuk mama..thanks a lot papa

Tapi si bujang tu dapat present lagi mahal dari mama punya..jeles mama :D


Nintendo DS..

Thanks a lot papa kerana telah menceriakan hidup kami..hihi...birthday papa pun dah lepas jugak 8/8/10 yang lalu...nanti mama update pasal birthday papa plak..

Comments (4)

On August 12, 2010 at 11:49 AM , tulip said... [Reply to comment]

saya pun tak penah sampai pavillion.. sedihkan..
apa hadiah dari papa?

 
On August 12, 2010 at 11:58 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

nanti ajak je cik din tu pegi...sekali sekala best pegi tempat2 camtu..

adiahnya yg dlm beg tu la..:)

 
On August 12, 2010 at 1:35 PM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alah sit, tunjuk la hadiah besday tu hehe (sibuk jer nak tau)..

 
On August 17, 2010 at 8:44 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

zur, kena tunjuk ekk...nantilah..hehe