First day puasa..kitaorang berbuka di Holiday Villa Subang, sempena anniversary kami..Yang best nya untuk 1st 5 days ramadhan ada diskaun 50 %..kira ok la tu kan..Makanan memang superrbb..banyak giler choice dan yang penting sedap..Sampai arini teringat air soya yg lebih sedap dari yeos, drinho dan sebagainya tu...beef steak, sate, bihun grg singapore (2 kali amik tu..), ice cream dll...suke tengok fahmi makan...banyak tul..nasik, bihun, mi, kuih seri muka, lompang, ice cream, sate, kek...cam tak caye je tengok dia makan...last2 bile dah abih makan siap ajak aku balik bilik otel...haha ape daa..dia ingat nak dok kat otel tu kot..

Table for 3

Model dengan gigi arnabnye..

Beria betul dia makan..

Muka-muka kekenyangan..

Diantara menu-menunya..tapi ini menu yang last2..masa awal2 tak snap pun, sibuk makan...

Dessert yg yummy..


Tapi sementara nak menunggu waktu berbuka tu kitaorang ke Taman Tasik Subang kt sebelah hotel tu dulu..saje mengenang zaman bercinta dulu...hehe..kata anniversary kan...dulu memang selalu jalan-jalan kat tasik tu, semenjak kahwin tak penah pegi pun...so layankan je la gambar-gambar ni ye..

3 of us in white..

Jogging la pulak..

:-)