Monday, July 20, 2009

Si baju hijau

Si kenit berbaju hijau tu sebenarnya ada sambutan israk mikraj kat sekolah dia hari ni...awal-awal lagi teacher dah pesan suh pakai baju melayu & bawak kuih muih sikit..mama yg excited ni pakaikan la set baju melayu lengkap versi hari raya puasa tahun lepas punya...mujur muat lagi...cuma songkok je yg ala-ala dah takleh nak masuk betul kat kepala..and mama bawakkan kek swiss roll beli aje kat kedai bakers cottage presint 8 tu ...hehehe...teringin je nak buat kuih cuma sibuk sikit sebab kat rumah ramai tetamu...xdan nak memasak kuih nye aih..
Disebabkan comei aje mama tengok dia pakai cenggitu, maka mama snap la gamba dulu kat depan umah sebelum anta dia ke school..saje je mama pun pakai ala-ala sedondon ijau gitu kann..