Sunday, July 5, 2009

Birthday Celebration

Tahun ni mama tak de wat befday party fahmi kat umah pun..tak larat sehh..mama tgk setiap hari kat school fahmi asyik dapat jajan je...thats mean ade student sambut befday...so mama pun plan nak sambut befday dia kat school je lah.

Pagi tu dalam kul 10 mama lari jap pi school dia bawak kek 2 bijik wif jajans utk kekawan..sampai sana bebudak tengah rehat minum pagi...so memang sesuei la masenye utk tiup2 lilin & potong kek..


Ini la kek Fahmi..sempoi je..

Masa ni friends semua tgh nyanyi lagu utk befday boy tapi
befday boy langsung taknak senyum...sama cam taun lepas...


Tiup lilin lak...

sampai kembung pipinye..


Potong kek ngan mama...

Masa ni dah nak nangis sebab teacher letak icing kat muke die..keh keh keh

Ini lah jajan kasik kat all friends..


Petang tu pulak mama bawak fahmi pegi rumah mama wan...saje..sempena befday dia lagipun dah lama tak bawak pegi sana...cam bese...diaorang suke sangat dapat jumpe fahmi..malam tu lepas balik dari umah mama wan, mama pun keluarkan befday present dia yg mama dah beli 5 days before...teruja nye die dapat present...


Befday boy bersama befday present..

Batman...memang die dah lama dah mintak batman...

suke la tu!

Comments (3)

On July 8, 2009 at 2:48 PM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

hepy besday fahmi..
dah nak jd big bro dah kan..
hope jd abg yg baik..

~ dr adam & anty zura ~

 
On July 15, 2009 at 5:01 PM , idura said... [Reply to comment]

Achu.....
Awat tak habaq da ader blog... huhuh hepi belated birthday abg fahmi...
da beso anak teruna nih.
windula achu...

 
On July 15, 2009 at 10:57 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

-->>adam & anty zura...
thanks, insyaAllah abg fahmi akan jadi a gud bro..

-->>dora
baru nak berjinak-jinak ngan blog ni la dora..hehe...mari la kite ketemukan si fahmi sama itu darwish..mesti best nyer..