Actually aku tgh membuat percubaan menghapdet blog using my new smartphone. So far rasanya sgt berpuas hati dgn this iPhone 4. Jakun pun Ada rasanya. If nak compare dgn blackberry ku yg dah arwah tu mmg jauh beza la bestnya iPhone. Sgt la user friendly with latest technology yg membuatkan aku koje mengadap dia aje hehe. Tapi camne nak haplod picture ek...terkial-kial lagi ni. Cukup la pembelajaran aku utk hari ni..bawak-bawak le pegi mandi..

Comments (2)

On October 2, 2010 at 1:13 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah bestnya sit.. advance giler hehe..

 
On October 5, 2010 at 11:12 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

Hehe tapi tak reti nak edit n upload pic la..huhu