Masa jalan-jalan ke blog ibu Arissa Qaisara tadi, terjumpa plak contest yang dia join..selalunya malas nak join contest2 ni tapi hari ni tetiba pulak rasa rajin and semangat nak join contest..hehe..

Contest "SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA DATUK/NENEK TERCINTA" ni dianjurkan oleh maisyzcollection.blogspot.com. Sila klik banner di bawah ni kalau nak tahu lebih lanjut pasal contest ni ye. Closing date ialah pada 30th November 2010...so banyak masa lagi untuk uols join..



For this contest, mama pertaruhkan gambar adik yang ni:

Arissa Yasmeen bersama dengan tok mek (gelaran nenek sebelah kelantan, iaitu sebelah papa Arissa). Gambar ni diambil masa majlis akikah Arissa. Hari tu mood dia memang baik betul, dengan semua orang dia layanzzz termasuk la ngan tok mek dia..senyum sokmo je dia hari tu..macam tau-tau je that day is her big day. Ok, here are my details as requested by penganjur..:

Nama: Siti Fatimah binti Abdullah
Email: aizamia21@yahoo.com

Ok, thanks pada penganjur yang anjurkan contest ni..best jugak sekali sekala join contest ni kan...mencuba nasib kata orang...hehehe..

Comments (1)

On October 25, 2010 at 10:55 PM , Maisyz Collection said... [Reply to comment]

Salam...

Wah... Arisa in pink mood.. Very cute... he3

Smua ok n smpurna...
Thanks coz join us n good luck to you... Thanks also coz promote our contest.. extra point for u... lol..