Kan dah kata semangat...dua-dua contest anjuran Maisyz collection i join okey..hehe. Yang ini contest "SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA MAINAN KEGEMARANNYA CONTEST" pulak. Seperti biasa, klik banner di bawah untuk keterangan lanjut mengenai contest ni ye..



Untuk contest ni, mama pertaruhkan gambar si abang pulak ye:

Ariff Fahmi bersama koleksi kereta mainannya...huhu banyakkan? Mana taknya, setiap kali pegi kedai tak kira la ape jenis kedai sekali pun, mesti beli mainan dan selalunya mainan kereta la..itu belum kira yang mama dah buang sebab tercabut tayar la, tercabut pintu la bagai...gambar ni di ambil masa dia kena chicken pox awal tahun ni...itu yg tak berbaju n cop putih kat badan tu...hehehe..dalam tak sihat tu masih semangat lagi main kereta dia semua tu..nama pun budak kan...memang main je la kerjanya... :)

Ok, here are my details as requested:

Nama: Siti Fatimah binti Abdullah

Sekali lagi, thanks pada penganjur iaitu Maisyz collection yang telah membuatkan semangatku berkobar-kobar nak join contest...hihi.

Comments (1)

On October 25, 2010 at 10:58 PM , Maisyz Collection said... [Reply to comment]

Salam...

Ho3... bnyak nyer kereta ariff... Untie mntak satu bleh??? he3...

Tu la knak2... dlm skit pn still lrat nk main...

Yg nie pn ok n complete... So go0d luck to you and thanks again...

Smileeeee...