Wednesday, October 13, 2010

Sesi penutupan raya 2010..

Ada lagi cerita raya rupenye...
Sempena penutup raya iaitu 29 Syawal bersamaan dengan 8 Oktober 2010, ofis aka UAD buat jamuan raya..konsepnya ialah potluck ye demi kerana menjimatkan kos..dan akhirnya banyak betul makanan penuh meja...best dapat makan macam-macam..


nyum nyum..


aktiviti bersiap-siap untuk majlis sesambil posing-posing..


majlis dah bermula..asalnya nk buat kitaorang je, sekali mknan byk..so boleh ajak jiran tetangga..:)


ini menu yang aku bawak...ketupat & rendang..bersengkang mata sampai kul 1 pagi nk nyiapkan..

Dalam kul 12 thr, berkejar pulak balik ke rumah, sebab geng rayaps & geng btm nak mai...sebenarnya dah lama dah nat buat utk diaorang tapi takde masa yang sesuai..so dah alang-alang masak untuk jamuan ofis, so masak la utk diaorang sekali, lgpun hari jumaat masa rehat panjang sikit..masakan cuma tambah mee kari (atas permintaan ibu mengandung), kuih muih beli je kat kafe & sate order tumpang ngan budak ofis..:)

kena beli meja lebih panjang nampak gayanya...zura dh x cukup kerusi..

lin takde lak lm gambar..

aksi gediks anak dara & mak dara..

posing dulu sblm baliks ke opish


yg depan agak gediks..


malam pulak sorang lagi geng rayapss mai, ieta n hubby sebab tengahari dia sibuk basuh pinggan kat ofis...hehehe..

Thanks pada u alls yang sudi memeriahkan hari raya kami..tapi kan, kuih raya banyak lagi nampak gayanya kena bawak mai kat opis makan sambil-sambil melabun...hehehe..

Ok, sekian saja cerita raya tahun 2010, bersambung pada tahun akan datang, insyaAllah..