Monday, July 12, 2010

Fahmi di hari jadinya..

Sempena birthday fahmi yang jatuh pada hari jumaat, 2 julai 2010, mama dan papa belikan kek dan goodies untuk celebrate birthday fahmi di school..

Kebetulan mama dan papa cuti, so kami pegi time minum pagi, pukul 10. Seronoknya si fahmi dan budak-budak tu bila tengok kami datang bawak kek and goodies tu..semua dah melompat , menjerit..hehe..seronok tengok diaorang..

Tema kek nya adalah The Cars...kecik tapi cute je..jadi la, kebetulan ada sorang lagi kawan dia yang sambut birthday aritu..mak dia pun bawak kek jugak..jenuh makan kek la bebudak CIC Presint 11 hari tu..


beza sungguh dengan muka dia
setahun yang lalu masa celebrate kt skool gak..masa tu br masuk skool ni..masam mencuka mukanya..


tgk le tu, ngada..


teacher tgh susun budak2..


potong kek ngan teacher..teacher plak yg over..hehe