Monday, July 26, 2010

SMDARY dalam kenangan..


Wahhh...nostalgianya...
Kalau nak tau, ni la sekolah saya masa form 1- form 3..
Pegi sekolah naik bas pak mid :)
Itu ialah 15 tahun dulu..


Sabtu lepas pegi pekan sabtu tetiba terparking kat pan sekolah..terus ternostalgia.
Maka kamera pun dikeluarkan untuk snap ape patut..
tak banyak pun yang berubah..cuma namanya je yang berubah.
Dulu SMDARY, sekarang SMKDARY.


Walaupun cuma 3 tahun di sekolah ni, tapi kenangan cukup banyak.
Especially dengan geng-geng saya la..
Berangan jadi rappers la, study kat Pusat Pembiakan Tuntung la, macam-macam lagi.
Tu belum lagi kenangan kena ketuk pale lam kelas ngan cikgu..hehe.
Kenangan manis pun banyak especially masa ambik result PMR..sweet...
Kenangan kena ngorat pun banyak gak..wakakak..


Kawan-kawan masa ni kebanyakannya dah lost contact termasuk la geng-geng saya yang rapat.
Tapi baru-baru ni FB telah menemukan kami semula.
Masing-masing dah jadi mak-mak, pak-pak orang rupanya.
Terima kasih FB dan;
Semoga SMDARY terus maju..............