Tuesday, September 15, 2009

Salam Aidilfitri 1430 Hijrah


Di kesempatan ini, kami sekeluarga nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI pada semua rakan-rakan blogger..maaf zahir dan batin..dengan pesanan berhati-hati di jalan raya tau..biar lambat asal selamat...pandai-pandai la rancang perjalanan ye..

Tahun ni kami akan beraya di Bota, Perak..kampung mama..hari Jumaat dah start cuti, boleh balik awal sikit...harap-harap jalan tak jem lagi time tu..lagipun bulan puasa tak balik kampung, so balik awal sikit sempat la bersahur ngan mak...hati ni sebenarnya dah takde mood wat keje dah..memang mood raya sangat dah ni..kepada kawan-kawan mama, jemput la datang umah samaada di kampung ataupun di Putrajaya...semoga lebaran ini mengeratkan silaturrahim antara kita...insyaAllah...

Comments (5)

On September 15, 2009 at 10:35 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

tima kasih bg kad raye :)

 
On September 16, 2009 at 11:24 AM , cikhuhu said... [Reply to comment]

slmt ari raye,,
mintak ampon mintak mahap ye..
mintak halalkan mkn minum i ok..
hutang2 klu ada tu, harap2 burn je la...
thn ni i tak raye umh mentua..
sama cam thn2 sblm ni..
thn dpn tatau la plak..

 
On September 16, 2009 at 5:04 PM , CatlinaFly said... [Reply to comment]

salam kenal..& salam aidilfitri buat tn umah..

 
On September 17, 2009 at 10:30 AM , idura said... [Reply to comment]

Salam Aidilfitri Achu...
Mohon maaf zahir batin yer...

 
On September 17, 2009 at 2:33 PM , Puteri Mona said... [Reply to comment]

slamat ari raye!!! hehehe maapkan salah silap ek. 0-0 la kita ye. Taun depan kad raya jgn buh ketupat lg tau haha tuka buh serunding ke.