Thursday, September 3, 2009

Necklace Boutique Giveaway

Nampaknye, aku pun dah terjebak untuk join giveaway...ini first time tau..sebelum ni tengok kekawan pakat join giveaway, contest sini sana..bile browse blog Necklace Boutique, keinginan nak join rase membuak-buak pulak..makanya aku pun join la Necklace Boutique Giveaway yang bermula dari 29 Ogos hingga 4 September ni..ni pun dah last minute baru nak join..(",)




Taraaaa....ini lah hadiahnya...menarik kan..

Bestnya kalau dapat, boleh la bergaya di hari raya nanti... sedondon lak tu warnanya ngan baju raya aku tu...ahakk..
Pemenang yang bertuah yang dapat meneka dengan tepat berapa utas rantai di bawah ni lah yang akan terima hadiah tu...


berapa agaknya bilangan rantai tu ye...
(jeng...jeng ...jeng..)
*
*
*
*
*
*
*
so, tekaan aku ialah......23 utas rantai..

Berpinau gak bijik mata nak kira tuh..so, main agak-agak je la kan..ader rezeki ada la..thanks pada necklace boutique yang anjurkan giveaway ni..so, pada yang masih berkesempatan, jom la join contest ni...

Comments (2)

On September 4, 2009 at 8:17 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah, sudah terjebak nmpaknya join giveaway.. xpe2, mana tau rezeki nak raya..

 
On September 4, 2009 at 8:35 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

tapi mana leh lawan mama adam yang meroyan join contest..heheh..