Monday, August 24, 2009

Masak memasak..

Second day puasa pulak...aku masak nasi ayam mas tempawan.. heheh..nama gah..ni 1st try masak nasik ayam tau..pagi-pagi lagi dah suh papa ngan fahmi pi pasar..lepas zohor terus start masak..memang penat masak sesorang ngan si kecil lam pewot ni, tapi sangat puas hati bila menikmati kesedapannya..heheh..(angkat bakul nampak)..kira ok la...cuma sambal cilinye masam sikit sebab telebih sudah cukanya (kata puasa kann..)..huu..buat jugak kuih seri muka tapi tak berapa nak jadi la but still boleh makan...takpe la, maybe kena cari resepi lain untuk wat seri muka..air pulak jus tembikai laici..sejuk je masuk tekak...so, inilah antara gambar menu kami semalam...

kuih sampan tu beli je..

Close up nasi ayam...

Comments (4)

On August 25, 2009 at 12:16 PM , Nurul said... [Reply to comment]

si kecil dalam perut?adakah? wahh..tahniah...

 
On August 25, 2009 at 3:50 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

ader..nanti ct masukkan entry pasal si kecil tu ye..td baru pi check up..anyway thanx

 
On August 27, 2009 at 9:23 AM , idura said... [Reply to comment]

wah... tererla achu masak.
awak masa kita dok sec.6 aritu takmo tunjuk bakat???
hehehhe

 
On August 27, 2009 at 11:47 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

heheh...takde maknanye aih..dora..org lain muda2 dah try..achu ni anak nak masuk 2 baru pandai wat nasik ayam..kah kah kah...dulu2 takmo overshadow dora..kan dora lg terrer masak masa tu..:-)