Monday, August 17, 2009

Full House

Once again..kitaorang dok umah lagi weekend aritu..cuma ari sabtu pegi kenduri sekejap kat Presint 8, officemate papa kawen..selebihnya mmg dok umah je la..lebih selamat rasenye kalo dok umah kann..

Tapi, weekend ni lebih seronok sebab kitaorang ada aktiviti yg best..layan citer FULL HOUSE..thanks to malek yang kasik pinjam cd movie + drama yang berlambak tu...dapat je cd tu kitaorang terus layan full house dulu sebab both papa & me sangat suke that korean drama, walaupun dah tengok sblm ni..best giler layan, ader 16 episodes tak silap, kitaorang dah habiskan 8 episodes..heheh..fahmi pun terpaksa layan gak la...dia jadik suke sebab lagu lam citer tu sama ngan ringing tone handphone mama..

Han Ji-Eun & Lee Young Jae

Selagi tak abih, rase gian lak nak tengok... sometimes, papa yang over than me tau...balik kang leh la layan lagikk..pa, kalo pa balik lambat sori la ye...

Comments (2)

On August 18, 2009 at 6:39 PM , Juwita Jamaludin said... [Reply to comment]

salam acu.. hehehe wah ada blog dah leh la jenguk selalu.. hehehe.. ita un suka cite full house tu.. kalau tgk jiwang je rasa...

 
On August 20, 2009 at 3:23 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

ye lah ita, bile tengok tu rase jiwang je kannn..ahakk..