Friday, June 11, 2010

Lamanya tak hapdett...

Lamanya tak hapdet blog ni.
Sibuk + malas pun ada.

Ada citer pasal PD, ada citer pasal budak demam dan perkembangan adik.
Tapi for today, just nak update yang aku tengah dalam mood sedih sebab this coming sunday(13-15 June) tak dapat tido dengan anak-anak tersayang..huhu..
Semuanya sebab kena wat odit la kat ipoh..16 june baru balik umah..huhu sedey..

Dah tu plak, tak dapat gi kenduri kawen Malek ( kawan @uitm dan seterusnya @m*oa)...sekian lama tunggu masa si malek ni kawen (sbb dulu dia sorang je yg bujang antara SA kat opis tu..), bila tiba hari kejadian, tak dapat pi plak...frust gak la rasa. Kenduri nya 13hb..dari jauh aku ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU je la buat hang malek..semoga jodoh berpanjangan dan berbahagia dunia dan akhirat..

Tapi bila fikir yang 17hb ada plan baik punya bersama geng rayaps *mom's day out* ..wahhh...xcited plak rasa..

Okie lah, akan ku hapdet blog ini pelan-pelan mengikut tahap kerajinan..
Adioss..

Comments (1)

On June 14, 2010 at 9:52 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

i pun xsabo gak tunggu 17hn ni huhu..