Wednesday, August 1, 2012

My Birthday

OMG lambatnya update pasal birthday....tak sempat nak wish untuk diri sendiri kat lam blog ni hehe...

28 Julai meningkat lagi satu angka, 31 + 1 = kira sendiri hokeyy hehe

Kebetulan birthday aku tu jatuh hari sabtu so celebrate dengan berbuka puasa di PICC.
RM60 for adult & half price untuk children above 6 yrs old.
Tapi kalau kira kuantiti yang kami makan ada la dalam RM 30 je kot total untuk 4 orang...huhu rugi rugi.
Mana taknya, sibuk dengan si Arissa yang banyak benor ragamnya.
Tak sempat nak hadap foods yang banyak giler tu.

Gambar pun tak banyak snap, salah bawak lens and as i said earlier, sibuk dengan Arissa.

Apa-apa pun, thanks papa sebab belanja kami.

Comments (4)

On August 3, 2012 at 9:15 AM , idura said... [Reply to comment]

hepi belated besday achu!!! miss u much!

 
On August 3, 2012 at 3:47 PM , Azmar Rahim said... [Reply to comment]

Happy Birthday....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

 
On August 3, 2012 at 4:39 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

dora~ thanks dora....happy belated beday to u too...

 
On August 3, 2012 at 4:40 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

kak chik~ thanks a lot atas doa tu...