Thursday, July 12, 2012

Birthday celebration lagi......

Sambungan cerita birthday celebration hari tu..blogspot ni kadang-kadang ada problem tak boleh nak upload gambar itu yang lambat sikit sambungan ceritanya ni.
Kek angry bird ni tempah di Kedai Giat Mara, Presint 15. Tapi frust sangat sebab masa tempah tu tunjuk contoh design lain yg cantik..sekali bila ambik macam ni je yg diaorg buat. Lepas tu salah eja pulak tu.....birthay?????
Kek ni untuk dibawa ke sekolah Fahmi untuk sambut dengan cikgu dan kawan-kawan sekelas. Mama tak tengok pun masa dia potong kek tu. Kek pun bibik yang hantarkan ke sekolah.

Ni kek ke-3....yang ini mama buat sendiri untuk Fahmi..untuk sambut dengan kawan-kawan mengaji. Kebetulan kawan ngaji Fahmi, si Waida sama hari jadinya hari tu juga. Memang bersalin hari yang sama, hospital yang sama dan labour room pun sebelah-sebelah je hehe. Beza 4 jam je umur diaorang..
Kek ni kek coklat moist je...tak tau nak hias macam mana...just campak-campak je oreo..ape yang ade je hehe

Lepas je budak-budak tu siap ngaji, suh ustaz bacakan doa selamat dulu untuk befday boy & befday girl. Ustaz Zainal ni yang ajar diaorang ngaji 2 kali seminggu.

Imam muda Ariff Fahmi..

Befday boy & befday girl...waida malu-malu sangat masa ni...masam je muka...ngantuk kot

Fahmi, waida & adam. Adam pun join sekali potong kek.

Befday girl dah lari...befday boyss pulak yang pakat potong kek...hancus kek..hehe

Tetamu nya yang menyerikan majlis...hehe


Menu utamanya adalah spaghetti....

Ni pulak my homemade coklat oreo sebagai goodie untuk kawan-kawan....

Fahmi sayang, 3 kali okeh tahun ni punya birthday celebration....kan mama dah kata....apa saja untuk kamu...mama nak tengok fahmi happy...so nanti bila dah besar sila buat celebration untuk birthday mama pulak okey....hehehe....

Sekian, dari mama yang hover....(",)

Comments (1)

On September 11, 2012 at 3:20 PM , Anonymous said... [Reply to comment]

nk tanya beli kek tu berapa hari bulan ea???
atira