Wednesday, July 4, 2012

Birthday Celebration 1 ~ @ Burger King

1 Julai 2012, sehari sebelum birthday Fahmi, kami celebrate dengan family kak chil di Burger King Shah Alam.


Pandan layer cake ni beli di Kompleks PKNS Shah Alam. Suh je adik yang jual tu tepek edible img kt kek tu kira ok la tu kan.

Birthday boy bergambar dengan hadiah dr papa. Mujur di Burger King tu ada tempat yang santai untuk kami potong kek.

Background belakang pun cantik. Makanan of-course burger la kan, nama pun burger king.

Dah 6- year old. Lilin pun dah penuh atas kek, maknanya anak mama dah besor

Time to blow the candle..

And time to cake cutting

Birthday boy & adik birthday boy masam mencuka. Kalau tak lagi comel gambar ni

Food yang mana masih belum dijamah

Manakala ini pula ialah food yang telah selesai dibaham hehe

Beyblade hadiah dari papa requested by birthday boy sendiri. Untung boboy pun dapat sekali pakcu belanja... :)

Ni pula hadiah dari njang...train..tq njang tapi nampaknya adik yg lbh excited dengan train ni. Sib baik blk rumah boleh main share2...