Wednesday, November 2, 2011

Kat rumah pun jadi la..

Hajat nak bawak adik mandi di pool /water park masih tak kesampaian..
so di rumah pun jadi la..


Asal hari cuti je mesti nak mandi ngan mama...takmo mandi ngan bibik..
Asal mandi ngan mama je mesti kat atas..."nak enang" = berenang katanya..
Jadi la kan..walopun tak dapat ke swimming pool..
Mujur rumah ada bath tub ni.. :)

Comments (5)

On November 2, 2011 at 7:57 PM , Juwita Jamaludin said... [Reply to comment]

tula nasib kat rumah ada bath tup.. bagusnya rumah kerajaan kan.. cantik dan selesa..ita rumah sendiri pun tak de benda2 ni..:)

 
On November 3, 2011 at 8:06 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

Ita, tu la..syukur sangat dapat duk kuarters ni..besar & selesa, siap ada jacuzzi.. :)rumah yang kitaorang beli pun tak camni..

 
On November 3, 2011 at 4:46 PM , Miss Moon said... [Reply to comment]

dear nanti PM akak or email kak moon ek . Nak anta cekak

 
On November 4, 2011 at 5:05 PM , Alycia said... [Reply to comment]

wuiyooo.. ceksinya arissa ;)

 
On November 4, 2011 at 8:58 PM , cantekk said... [Reply to comment]

romentiknye umah ada bath tub....

amboi,,cekcinye arissa..pwwit...