Tuesday, September 20, 2011

Cinema Marathon

Korang pernah tak wat kije cam aku ni?

Boring takde aktiviti, pastu tengok wayang back to back.

Lol, best rupanya weh...enjoy sangat lagipun movie yang kitaorang tengok tu sangat la enjoy & kelakar.

Cuti 3 hari last weekend..ari jemaat penuh ngan open house. Tapi hari Sabtu takde lak...itu yang tetiba wat cinema marathon tu hehehe..

1st movie kul 2.30 pm was Johnny English Reborn..


Best gila citer ni..aku tak reti sangat nak review movie2 ni tapi yang pastinya citer ni memang best..lucu abis & penuh aksi..

Second was The Smurf at 6.30 pm...


Sapa ada anak-anak kecil bawak la pi nengok citer ni...komfem diaorang akan enjoy & gelak2..masa dalam wayang suka betul tengok Fahmi & budak-budak lain dlm tu gelak...nampak sangat bebudak ni happy tgk citer tu..

Lepas abis The Smurf, terus Fahmi ajak pergi McDonalds nak beli Happy Meal yang ada toy Smurf..tapi sayang yang ada cuma Dizzy Baker..

Kitaorang dh ketinggalan dengan toy ni..ingatkan banyak yang belum keluar rupanya dah habis..kitaorang cuma sempat grab Vanity Love & Dizzy Baker je..frust giler..Fahmi nak Clumsy..McDonalds please topup the toys....really want it..macam mama je yang over ni hehehe...Fb Mcdonalds pun dh kena hentam sebab ramai yang frust x dapat collect all The Smurfs..next time kalau ada toys yg comel camni McD need to stock up banyak2.....tak la frust Fahmi & mama cam sekarang ni..

Back to cerita asal, that day kitaorang mmg happy sampai ke esoknya duk sebut pasal smurf, johnny lagi hehe....and thanks to papa sebab belanja kami...nanti nak lagi tau cinema marathon camni...

Comments (2)

On September 24, 2011 at 12:02 AM , Heldamelissa said... [Reply to comment]

lama tak buat cinema marathon...selalu buat smpi 3 movie...kuar masuk kuar masuk huhu

 
On September 27, 2011 at 8:16 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

wahhh helda mesti lagi best kan sampai 3 movie..hehehe