Tuesday, August 16, 2011

Di hari jadi kami..

Birthday haritu papa belanja makan di Penang Village Alamanda..

Bawak sekali anak-anak untuk sama-sama celebrate birthday mama..tapi kepohnya diaorang..adik sampai pecah gelas orang dibuatnya...macam-macam hal..

Tapi tetap best...



Penang fried kuey teow

Meehoon soup

French fries

Ice cream with corn

Mama wif anak teruna

Papa wif anak dara,,lepas snap gambar ni adik jatuhkan gelas tu & pecah..huhu

Hadiah papa postpone ke weekend tu..kebetulan weekend pergi sogo nak shopping baju raya anak-anak so papa belikan perfume as birthday gift..tq papa


8.8.2011 pulak birthday papa..dah masuk bulan posa kan..sehari sebelum dah celebrate di D'Kayangan Shah Alam..berbuka beramai-ramai dengan family kak chil..sekali celebrate birthday amirul 4.8.2011..


Masa hari birthday papa tu pulak, balik keje je terus ke Alamanda beli kek Baskin Robins..balik pulak terus masak nasi ayam untuk berbuka. Papa balik awal sempena birthday dia..yang lucunya fahmi la punya tak sabar tunggu org azan sebab nak kuarkan kek tu utk papa..orang azan je, tak dan mama ni nk makan kurma dulu..dia dah "cepat la ma.. cepat la ma.." papa pun cam dah syak2 jek..x surprise langsung fahmi ni hehe..


Tapi hadiah papa still mama tak beli lagi...tak tau nak beli ape..abih tu bila tanya nak hadia apa, "Samsung Galaxy Tab" katanya...adoii..mana la mama mampu..hihihi..



Comments (2)

On August 16, 2011 at 10:31 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alahai... mcm best jer sit kek baskin robin tu.. siap leleh2 lg tuh..

 
On August 16, 2011 at 11:00 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

zur...mmg kejap jek bwk kuor dh meleleh..