Alhamdulillah birthday party Arissa akhirnya selesai walaupun buat kecil-kecilan with family dan kawan-kawan terdekat..disebabkan faktor "tak sempat nak pikir" so kasik je duit kt mcD pastu goyang kaki tunggu hari kejadian hehe.

Temanya pinky yellow. Birthday girl sangat behave & in good mood masa kejadian tu. Thanks to en. Ajip as an OP (official photog) & anty zura jugak yang tukang jadik orang tengah. Also credit to anty Tinihani yang jahitkan baju Arissa & Fahmi, sangat comel, mama suke.

Thanks to all guests yang sudi memenuhi jemputan kami. Really appreciate it sebab sudi datang jauh-jauh ke Bangi. Also thanks for the prezzies. Maaf juga andai terkurang layanan ke, tak cukup kenyang ke hehe. Apapun, we all having so much funs that day yeay!

Mari layan gambar pulak..

Saksikan dulu wajah-wajah birthday gurl yang sangat happy & comel jugak :)



Besday cake from bake freshly


Abang Fahmi xcited macam birthday dia plak..


Besday gurl comei


With family terchenta


Pinky


Yellow

Time for birthday song


and cake cutting


bro-sista in yellow


Best tgk kiddos main game


Sonotnye die dapat prezzies


Ini gaya ape pun ntah le adik ni


Kids yang sangat happy


Geng merayap in pinky mood


And lastly.......we all yang sangat happy..

Comments (3)

On January 25, 2011 at 8:40 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

tq sit 4 this invitation and request en ajip jd OP hehe.. harap piccas yg dishut korang puas ati.. oh ya, ada lg 1 hutang.. 1 picca with frame. tunggu yer..

 
On January 25, 2011 at 9:22 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

zur - opkos puas hati..len kali boleh aa ambik en ajip lagi tp make sure kena discount ye hehe...

 
On January 25, 2011 at 10:58 AM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

sit.. harga kengkawan lain hehe..