Sunday, November 15, 2009

Sesi mengenal haiwan..

Lamanya tertunggak entry ni....actually ari minggu selepas fahmi keluar dari hospital ari tu, mama ajak papa bawak kitaorang pi jalan-jalan ke zoo negara..bukan ape, nak menghiburkan hati sebab dok hospital 5 ari macam 5 bulan tak tengok dunia luar...heheh..so papa layankan je la..lagipun last kitaorang pegi 2 tahun lepas, masa tu fahmi kecik lagi, baru leh jalan masa tu...so bawak dia sekali lagi untuk mengenal haiwan..heheh..

ni masa memula sampai...masih ceria dan bersemangat...

starting to walk..

tgh tunggu tram...mana la mama larat nak jalan satu zoo tu..


lion nampak sipi-sipi je kat belakang tu..

ini pulak dengan lion-lion yang jinak...:-)

mama bam bam pun nak enterframe...lam tram nak balik..

Tapi kali ni kurang best la pi zoo, sebab mama tak larat nak jalan...jalan sikit dah sempot..lagipun cuaca panas ya amat..tu yang bertambah letih lagi..maka gambar pun tak banyak sebab penat & panas...yang puas hatinya kali ni dapat tengok animal show...comei & bijak betoi sea lion yang buat show tu...best..so ape-ape pun, kitaorang still enjoy trip ke zoo kali ni...thanks papa bawak kitaorang jalan-jalan...

Comments (3)

On November 18, 2009 at 2:52 PM , Nurul said... [Reply to comment]

hehe..kita gi zoo masa raya hari tuh..bawak Zakwan dan Zahirah. Bayangkan dengan baju kurung di tengahari. Adoi..tuhan je la yang tahu betapa lencunnya baju tuh..ehehe..nasib lah naik tram...

 
On November 19, 2009 at 8:15 AM , mizz-siti said... [Reply to comment]

uit...raya2 gi zoo ekk..hehe, janji anak2 gumbira kann...

 
On December 5, 2009 at 11:41 AM , yantz-yeem said... [Reply to comment]

la acu x pasan langsung blog acu nie..hehehe sowi eks..arini baru dpt kesan....