Sunday, January 8, 2012

Selamat Hari Jadi Arissa Yasmeen



Berabuk blog kannn...dah berbulan gambo tikus duk atas kepale je..hehe sibuk la kaedahnya tu..

8 Januari 2012 - adik dah genap 2 tahun.
SELAMAT HARI JADI sayang mama ARISSA YASMEEN..
Mama doakan semoga adik dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik, berjaya dunia akhirat, bijak dan pandai, comel dan cantik, baik dan rajin dan segala-gala yang terbaik untuk adik..
Mama, papa dan abang sayang adik sangat..

Kalau adik nak tau, dalam usia adik 2 tahun ni adik dah pandai cakap macam-macam, cakap macam orang tua tapi cuma dengan mama, papa, abang & bibik je. Kalau ada orang lain, terus adik taknak cakap..

Adik suka mekap, adik suka pegi jalan, adik suka pukul abang, adik suka main kucing, adik suka makan mi, adik manja papa...eh macam-macam lah adik ni..

Walau apa pun, we love u very much....mmmuuaahh...

Comments (3)

On January 10, 2012 at 10:18 AM , Nurul said... [Reply to comment]

epi bday cute areesa..semoga menjadi anak yg solehah yer

 
On January 11, 2012 at 10:00 AM , yantz-yeem said... [Reply to comment]

happy birthday arissa!!! eh ghuper2nya arissa baya dini la yea...

 
On January 19, 2012 at 2:31 PM , idura said... [Reply to comment]

sorry... aunty lambat wish!


Happy Birthday Arissa!!! Semoga menjadi anak yang solehah... AMin!