Friday, September 24, 2010

Arissa berhari raya + 8 months old





2 hari sebelum raya aritu genap adik 8 bulan..

Anak dara yang sorang ni memang terserlah keligatannya mengalahkan si abang masa kecik dulu. Memanjat saja kerjanya, sekejap pun tak boleh diam. Dah advance sikit, masa berdiri /memanjat tu..dah cuba lepas-lepas tangan pulak..haih, kalau jatuh mama jugak yang susah dik oii..

Mulut pulak, memang kena sumbat puting aje kalau tak semua benda yang dia pegang dimasukkan dalam mulut. Semenjak berubat cacing kat kampung aritu adik jadi berselera pulak makan. Bagus la adik, pipi pun dah nampak tembam dah.

Pasal rambut pulak, dah takde dah rambut cucuk-cucuk mata tu...adik had her 1st haircut semalam, 27/9/10. Mama panggil adik mia sara / adamaya sbb kekonon nak kasik rambut adik sama cam mia sara nasuha tu. Nanti dah panjang sikit sama la kot dik ek..gambar new haircut adik mama simpan dulu untuk di post dalam entry yang akan datang..

Gambar-gambar di atas ni ialah wajah-wajah adik masa hari raya aritu iaitu 1st raya adik..nanti adik dah besar, baca blog mama mesti adik suka dapat tengok baju raya adik yang cantik-cantik tu...:)

Okey, seperti biasa mama just want to say that i love u sooo much darling sama macam mama sayang abang..

Adios,
-mama-

Comments (1)

On September 29, 2010 at 12:56 PM , Nurul said... [Reply to comment]

heheh..makin besor makin cantik anak dara nih...