Sunday, February 21, 2010

I'm back..

Salam...huhu rindunya kat blog ni..

Dah sebulan tak jenguk, actually kitaorang kat kampung for the confinement..dah balik putrajaya baru la dapat jenguk blog ni, itupun time arissa tido..huhu.

Arini dah 44 days..means after this dah merdeka..yeahh..banyak betoi agenda dalam kepala ni...macam-macam nak wat...macam-macam nak soping..heheh..

Sedikit perkembangan arissa..
- dah debab dah..masa checkup sebulan beratnya dah 4.3 kg..

- dah pandai kenal tangan orang...kalo ngamuk tu xmo mama pujuk, bila bibik pegang je terus diam..adeii..sedih ok..

- dah pandai gelak bila diagah, how sweet....masa usianya baru beberapa ari pun sbnrnya dah pandai senyum..

Semoga arissa membesar bagai johan, sihat walafiat, cerdik dan bijak..insyaAllah mama akan sentiasa update perkembangannya nanti...itu la dia sikit story pasal arissa dan gambar-gambar arissa dalam tempoh 44 days ni adalah seperti di bawah (ayat bt surat rasmi je ni, maklum le dah lama tak wat surat..)..heheh..

masa umur seminggu lebih..cam dah besar je...

ceria baru pas mandi..

sehari sebelum cukur jambul..

@ 1 month old..

dah balik putrajaya...@ 42 days...

tengah gelak..

Abang pulak..selama sebulan kat kampung sangat naughty la dia..asik gaduh je ngan sepupu-sepupu dia..atuk kata dia asik nak memberontak je sebab dia rindu papa, ye la..selama ni tetiap ari manja ngan papa..kt kampung sekali sekala je jumpa papa..perangai pun jadi lain..dia punya la tak sabar nak balik umah putrajaya..bila dah balik sini..ok la sikit perangainya...xde la mcm kat kampung...lgpun kat sini takde kawan nak gaduh..

Kalo pasal adik, sangat la sayang kat adik..tapi kasar..silap-silap adik dicubit..mmg kena selalu tengok-tengok...xleh ada peluang mesti dia nak usik adik..

Be a good bro lah ye abang..

notty bro..



Comments (5)

On February 21, 2010 at 7:09 PM , yantz-yeem said... [Reply to comment]

comeinya arissa!!!!cptnya dah abis pantang....alahai aku gaks yg tgh menghitung hari ni....

 
On February 21, 2010 at 9:48 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

yantz due bile? dah scan? girl ke boy?

 
On February 22, 2010 at 1:43 PM , idura said... [Reply to comment]

heheheh bila cukur rambut baru nampak iras fahmi

 
On February 22, 2010 at 3:48 PM , ~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

amboi, semangat dah arissa.. dah tembam... nnt bole jd makwe abg adam ekkk hehe...

 
On February 24, 2010 at 4:31 PM , ctsfin said... [Reply to comment]

emmm.. dah gebu dah gegirl arissa nie.. bile la leh jumpe ngan kakak qaseh tue..