Thursday, June 25, 2009

Berhijrah

Salam.....

At last...berjaya gak aku wat blog...hehehehehe....
Sebenarnya keje banyak kat opis, bizi leh tahan tapi disebalik kebizian tu timbul rasa buhsan..dan tetibe mood nak wat blog pun menjelma...keh keh...keje banyak pun bole wat blog ke? Jawapannya boleh...hehe aku dah buktikan. Aku sungguh bangga dengan pencapaian aku minggu ni...keje yang banyak tu siap dihantar pada masa yang sepatutnya dan blog pun siap dengan jayanya...heheheh...Actually niat nak wat blog ni dah lama dah..kan mona? dari taun lepas lagi tapi asyik rase malas je nak godek-godek blog..tapi sekarang dah berjaya.. Lepas ni nampaknya bersawang la FP tu...huhuhu...

Comments (2)

On June 30, 2009 at 8:12 AM , cikhuhu said... [Reply to comment]

=D yo!!
cayalah...

lpas ni dok ngadap blog je la,,haha

 
On July 5, 2009 at 1:43 PM , mizz-siti said... [Reply to comment]

wehh...i xdan nak rasmikan lagi blog ni u dah pecah masuk ekk..tak aci nih..camne tau ek?